Gekke proefjes/wetenschapsshow

Interesse in wetenschappen of juist niet? Gek op proefjes of liever gekke proefjes?

Laat professor Wijsneus jullie entertainen met zijn wetenschappelijke experimenten. De geweldige en grappige proefjes zijn niet alleen leuk om naar te kijken, de kinderen leren ook effectief iets bij over wetenschappen. Ze kunnen uiteraard ook zelf experimenteren en al doende de mogelijkheden en onwaarschijnlijke geheimen van de wetenschap ontdekken. En allemaal onder begeleiding van professor Wijsneus.

Hier zullen ze zeker nog over napraten thuis, op school, … Ze zullen zelfs de volwassenen overbluffen met hun wetenschappelijke kennis.

     

Spectaculaire show met droog ijs?

Met onze proefjes met droog ijs en vuur maak je jouw feest of evenement nog spectaculairder ! Dit is ook een aanrader voor een echt Halloween evenement.

      

Waar?

Dit kan op elke locatie, binnen of buiten! Er moet enkel een tafel beschikbaar zijn.

Voor wie?

Leeftijd van 6 tot 12 jaar.

Groepen van ongeveer 10 kinderen. Meer kinderen of een echte wetenschapsshow voor uw evenement kan op vraag

Er zijn meerdere mogelijkheden voor deze proefjes. Ofwel een doorlopende show met interactieve experimenten, ofwel in herhaaldelijke kortere sessies voor evenementen waar een grote doorstroom van toeschouwers is.

Zelf proefjes thuis proberen?

Kijk in de menubalk hiernaast om enkele eenvoudige proefjes thuis zelf te proberen. Deze lijst zal in de toekomst nog verder aangevuld worden.