Suikerspin Machine

    

Een verjaardagsfeestje, communie of ander feest te organiseren? De kinderen zullen zeker smullen van de zelfgemaakte suikerspinnen!
De machine maakt ongeveer 120-300 suikerspinnen per uur (capaciteit 1,5 kg/u).
Keuze tussen zelf ophalen (Nieuwerkerken, Aalst) of levering van de machine.

Prijzen
Huurprijs per dag: €45
· inclusief 25 porties en stokjes
· Inclusief doseerschepje
· Inclusief uitleg
· Exclusief het transport (mits levering)

Benodigdheden:
– Stopcontact van 220V en 16A
– Capaciteit: 1,5 kg / uur ca. 300 porties per uur

Bijkomende opties:
€ 18 voor 50 extra porties. Opgelet, enkel de speciale suiker voor suikerspinmachine is te gebruiken. Ga dus zeker niet zelf aan de slag met je eigen (kristal)suiker.
€ 10 voor een windkap. Een windkap is vooral handig als je buiten suikerspinnen wilt maken. Bij wind kan de suikerspin immers gemakkelijk uit de machine geblazen worden. Het is ook handig om de handjes van de kindjes op afstand te houden, en er zal op die manier ook minder suikerspin rondom de machine terecht komen
€ 10 voor het schoonmaken van het toestel, indien zelf niet na gebruik gereinigd. Reiniging kan je ook zelf. De uitleg zal gegeven worden bij afhalen/levering van de suikerspinmachine.

Huurprijzen worden betaald bij levering of ophaling.
Wil je een feestje met suikerspinmachine in combinatie met andere kinderanimatie? Kijk even naar onze andere mogelijkheden voor kinderanimatie. Levering van de machine is gratis in combinatie met andere kinderanimatie. De animator zal hier dan ook de suikerspinnen voor jullie maken.